CNB Bloem- en relatiedagen 2018

Datum: 09 - 11 januari 2018

Locatie: CNB Lisse

Voor de vierde keer op rij trappen wij het seizoen af met de CNB Bloem- en relatiedagen. Hét moment om te zien wat er vroeg in het seizoen beschikbaar is. De show vindt plaats van 9 tot en met 11 januari 2018, gelijktijdig met de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen.

De CNB Bloem- en relatiedagen is een driedaagse vaktentoonstelling waarbij de lelies, tulpen, narcissen, muscari’s en hyacinten centraal staan. Dit showmoment en de netwerkmogelijkheid met onze vertegenwoordigers zijn wat ons betreft de succesfactoren voor deze show. 

Wij zijn geopend van 8:30 uur tot 17:00 uur en de toegang is gratis.

Clusius
Opnieuw is dit jaar de samenwerking gezocht met studenten van de opleiding Bloem en Design van het Clusius College. Daarmee vormt de show een podium dat nieuw talent ondersteunt en jongeren kennis laat maken met het bollenvak. De studenten regelen hiervoor grotendeels zelf hun bollen en bolbloemen, rechtstreeks afkomstig van kwekers. Voor de bezoekers van de CNB Bloem- en relatiedagen een mooie kans om te zien wat er allemaal mogelijk is met de diverse producten. 

Inzenden?
We verwachten opnieuw een zeer breed sortiment op de bühne. Inzenders die zich nog niet hebben gemeld, kunnen zich nog aanmelden via info@cnbbloemenrelatiedagen.nl.