CNB Bloem- en relatiedagen 2019

Datum: 08 - 10 januari 2019

Locatie: CNB Lisse

Voor de vijfde keer op rij trappen wij het seizoen af met de CNB Bloem- en relatiedagen. Hét moment om te zien wat er vroeg in het seizoen beschikbaar is. De show vindt plaats van 8 tot en met 10 januari 2019, gelijktijdig met de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen.

De CNB Bloem- en relatiedagen is een driedaagse vaktentoonstelling waarbij de lelies, tulpen, narcissen, muscari’s en hyacinten centraal staan. Dit showmoment en de netwerkmogelijkheid met onze vertegenwoordigers zijn wat ons betreft de succesfactoren voor deze show. 

Wij zijn geopend van 8:30 uur tot 17:00 uur en de toegang is gratis.

Clusius 
Opnieuw is dit jaar de samenwerking gezocht met studenten van de opleiding Bloem en Design van het Clusius College. Daarmee vormt de show een podium dat nieuw talent ondersteunt en jongeren kennis laat maken met het bollenvak. De studenten regelen hiervoor grotendeels zelf hun bollen en bolbloemen, rechtstreeks afkomstig van kwekers. Voor de bezoekers van de CNB Bloem- en relatiedagen een mooie kans om te zien wat er allemaal mogelijk is met de diverse producten.