CNB Dutch Peony Weeks

Datum: 05 - 15 juni 2018

Locatie: CNB Lisse

Van 5 tm 8 juni & 11 tm 15 juni organiseren wij de CNB Dutch Peony Weeks met dit jaar voor eerst: de CNB Dutch Peony Award 2018.

Tijdens de CNB Dutch Peony weeks staan er meer dan 100 verschillende soorten. De show bestaat uit nieuw en bestaand handelsassortiment en geeft een goed beeld van de diversiteit van het product.  Daarnaast is het voor de exporteurs van pioenplanten, snijbloemen en de vollegrond kweker een goed moment om het bestaande en nieuwere assortiment in bloei te zien op één locatie.  Ook vinden gelijktijdig de CNB Irisweken plaats. Genoeg te zien dus. 

Vakavond Pioen
Net als vorig jaar organiseren we op dinsdag 12 juni 2018 een Pioenen vakavond bij CNB in Lisse. Voor deze avond hebben we een interessante spreker weten te strikken. Naast de vakavond is er die avond ook een avondopenstelling.

Meld je hier aan voor de Vakavond 

CNB Dutch Peony Award
Om de inzenders van de show iets extra's te bieden organiseren we dit jaar de CNB Dutch Peony Award. Een deskundige jury gaat alle inzendingen keuren en zal uiteindelijk één overall winnaar bekend maken. De prijs wordt uitgereikt tijdens de Vakavond op 12 juni. Met het winnen van deze award heb je niet alleen de beste pioen  van 2018 in handen, maar zorgen wij ook voor extra PR. 

Wilt u ook  inzenden? Neem dan contact op met CNB Pioenenvertegenwoordiger Ron Hoogeveen  r.hoogeveen@cnb.nl of 06 53 390 229

Bekijk hier de show van vorig jaar.