Garden Trials and Trade

Datum: 12 - 14 juni 2018

Locatie: International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude

Garden Trials and Trade is hét event waar de nieuwste veredelingen op het gebied van houtige gewassen en vaste planten worden getoond.

De eerste keer
Op 12, 13 en 14 juni 2018 vindt dit voor de eerste keer plaats in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Garden Trials and Trade is een initiatief van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (organisator van Plantarium) én het Greenport Business Center.  

Actuele innovaties
Tijdens dit driedaagse event tonen veredelaars en gespecialiseerde licentiebureaus de meest actuele innovaties in het sortiment van houtige gewassen en vaste planten. Dit biedt aan alle internationale brancheprofessionals de unieke kans om deze noviteiten, midden in het tuinseizoen, in volle 'bloei' te bewonderen.  
Bezoekers krijgen een kijkje in de keuken van de internationale veredeling en sortimentsvernieuwing. Doordat ook de producenten van deze nieuwe gewassen aanwezig zijn, kunnen ketenpartners direct hun tuinplantenprogramma voor het komend seizoen samenstellen. Garden Trials and Trade vormt zo een inspirerend commercieel event in een periode dat planten op hun mooist zijn.   
 
Nieuwigheden CNB New Plants
Vaste planten vertegenwoordiger Marcel Salman zal namens CNB New Plants enkele nieuwigheden introduceren op deze show. Oa. Miscanthus Ruby Cute®, Miscanthus Neil Lucas® en een serie nieuwe pot Delphiniums zullen te zien zijn. 

Voor meer info kunt u contact opnemen met Marcel Salman.