Dit evenement heeft reeds plaats gevonden. Klik hier voor een actueel overzicht van evenementen.

Leliemiddag Andijk

Datum: 20 januari 2023

Locatie: Dorsphuis Centrum Andijk

Eindelijk staat het weer op de agenda: De leliemiddag Andijk.

Samen met de lelievereniging West - Friesland organiseren wij weer de leliemiddag Andijk. Na twee jaar afwezigheid kan het lelievak weer bijeenkomen in het Dorpshuis Centrum.
De middag vindt plaats op vrijdag 20 januari. Inloop is vanaf 13.00 uur en om 13.15 uur start het programma. 

Alvast een tipje van de sluier: De middag wordt geopend door voorzitter Wijnand van der Kooij van de Jong Lelies. Daarna is het woord aan Lambert van Horen en Piet Dijkzeul van de Rabobank. Allereerst gaat Lambert van Horen, senior specialist bij Rabobank Research in op de internationale ontwikkelingen in de bloembollensector in het algemeen en de lelie in het bijzonder. Vervolgens praat Piet Dijkzeul, accountmanager Grootzakelijk bij Rabo kring Leiden-Haaglanden u bij over het mogelijke toekomstige bancaire beleid voor de Nederlandse bollensector.

Als tweede spreker hebben wij Anita de Haan van Dummen Orange uitgenodigd. Zij neemt ons mee in de zoektocht naar resistentie in lelies en het krimpende middelenpakket. 

Na deze twee inhoudelijke presentaties is het tijd voor Christijn Groeneveld. Christijn is zowel marathon als langebaanschaatser. In 2014 leert hij de keerzijde van de topsport kennen: "Revalideren is topsport".