Aan tafel met... Dahlia 'Seniors Dream'

04-09-2018

Deze week gaan wij Aan tafel met... Dahlia 'Seniors Dream' van J. Vleut. 

De prachtige 'Seniors Dream' is vernoemd naar Jan zijn vader. Wil je alles weten over deze Dahlia?
Bekijk dan de video hier. 

Ook uw producten online en offline promoten bij CNB?
Aan tafel met… is een nieuw initiatief van CNB. Letterlijk aan tafel met het product en/of de inzender is de insteek. Zoek jij nog een plek om (gratis) je product te promoten? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Let op, er is beperkte beschikbaarheid.

Vergelijkbaar nieuws

Jubileum editie CNB Bloem-en relatiedagen!

30 oktober 2018

Voor de vijfde keer op rij trappen wij het seizoen af met de CNB Bloem- en relatiedagen. Jubileumjaar Dit jaar de aftrap van niet zomaar een jaar, maar van ons jubileumjaar. CNB bestaat 100 jaar en dat verdient een feestje! Zet daarom 8 tot en met 10 januari in je agenda en vergeet vooral niet om de donderdagavond ook vrij te houden. Want dat belooft een hele gezellige avond te worden. Succesfactoren Tijdens onze grootste productshow van het jaar is het handelscentrum hét podium voor lelies, tulpen, narcissen, muscari’s en hyacinten. Dit showmoment en de netwerkmogelijkheid met onze vertegenwoordigers zijn wat ons betreft de succesfactoren voor deze show. 

Iriskwekers wederom op de Trade Fair

30 oktober 2018

Na het succes van vorig jaar staat vertegenwoordiger Hans Pater samen met een groep iriskwekers op de Trade Fair in Aalsmeer met als doel: de iris promoten!  Groep iriskwekers Volgens Hans Pater, initiatiefnemer van de stand, doet het merendeel van iriskwekers dit jaar mee. "Vorig jaar stonden we er voor het eerst met een groep irisbroeiers. Dat is goed bevallen. Het gros dat toen mee deed, staat er dit jaar weer. Het is voor een iriskweker niet interessant om er individueel te staan. Dat is te duur en kost te veel tijd." Time lapse Naast een scherm met een time lapse staan er dit jaar ook prachtige bloemstukken met Iris o.a. Irissen Blue Magic en White Magic. Zijn jullie benieuwd? Kom dan een kijkje nemen bij standnummer 2.4.

Aan tafel met... lelie 'Dalian'

30 oktober 2018

Deze week zijn we op bezoek geweest bij Qualily. Ruud vertelt in onderstaande video over ‘Dalian'. Benieuwd naar de unieke eigenschappen van deze lelie?  Bekijk de video hier Ook uw producten online en offline promoten bij CNB? Aan tafel met… is een nieuw initiatief van CNB. Letterlijk aan tafel met het product en/of de inzender is de insteek. Zoek jij nog een plek om (gratis) je product te promoten? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Let op, er is beperkte beschikbaarheid.