Over ons

CNB is de grootste marktplaats voor de handel in bloembollen, knollen en vaste planten.
Onze professionals verbinden alle marktpartijen. Zo zorgen we elke dag voor zorgeloze handel, maken we kennis bereikbaar en boeken we resultaat voor onze klanten.

Midden in de markt 
Voor bemiddeling en aan- en verkoop is CNB de meest aangewezen partij. We kennen de spelers in de markt en weten waar de kansen zich voordoen. Elke transactie is bij ons in goede handen en financieel geborgd. Naast het handelsnetwerk kunnen klanten bij CNB terecht voor een breed pakket aan aanvullende diensten en faciliteiten: van koelen tot prepareren, en van veilen tot teeltadvies en makelaardij. Midden in de markt zien en analyseren we trends en ontwikkelingen; we delen kennis en bieden het platform voor uitwisseling van kansen en innovatie.

Kernactiviteit
Onze kernactiviteit is de bemiddeling tussen verkopers en kopers van bloembollen, knollen en vaste planten. Naast de bemiddeling verzorgen wij de preparatie van bloembollen vanuit ons 12 hectare grote Koel-en preparatiebedrijf in Bovenkarspel. De focus van deze dienstverlening ligt op de bewaring van lelies en tulpen. Tevens bieden wij een breed pakket met aanvullende diensten waaronder teeltadvies, het organiseren van groene- en materialenveilingen en makelaardij.

Kweker, broeier, veredelaar, handelaar of anders werkzaam in het bollenvak? Bij CNB vinden we elkaar, doen we vandaag goede handel én werken we aan de succesvolle sector van morgen.