Lidmaatschap CNB

CNB is een professioneel en financieel gezond bedrijf en als lid kunt u hiervan profiteren.  Elke klant die zaken doet met CNB kan ook lid worden van de coöperatie. Op de pagina wijzen wij u graag op de voordelen van het lidmaatschap. Wij hopen natuurlijk dat u zoveel mogelijk zaken doet met CNB, maar verplichten u tot niets. Wij willen onze leden namelijk alle vrijheid bieden als ondernemer. Bovendien is het lidmaatschap kosteloos. 

Restitutie
Maken wij winst, dan kunnen wij overgaan tot het uitkeren van een deel van die winst aan onze leden d.m.v. restitutie. Tijdens onze Algemene Ledenvergadering wordt besloten of wordt overgegaan tot restitutie.

Uw invloed
Als lid kunt u onze Algemene Ledenvergadering bijwonen. Indien er een stemming plaatsvindt, heeft u stemrecht. Het aantal stemmen is gerelateerd aan de door u gerealiseerde omzet.
U heeft dus invloed op het beleid van ‘uw’ CNB. CNB hanteert een boekjaar dat loopt van 1 juni t/m 31 mei. Als u tijdens een boekjaar lid wordt, gaat uw statutaire lidmaatschap op de eerste dag van het volgende boekjaar in.   

Hoe kan ik lid worden?
Iedereen die zaken met ons doet – en dus een relatienummer heeft – kan een aanvraag doen om lid te worden van CNB. Lid worden is eenvoudig, als u zaken doet met CNB ontvangt u automatisch een aanmeldformulier. Door dit in te vullen, te ondertekenen en terug te sturen stelt u de procedure in werking. Heeft u het formulier gemist? Download dit dan aan de rechterkant van deze pagina. 

Highlighted image: Lidmaatschap CNB