Beurzen en shows

22-09-2020

CNB Bloem- en relatiedagen
Na een fantastische vernieuwde editie van de CNB Bloem- en relatiedagen begin dit jaar had niemand gedacht dat we er een paar maanden later heel anders bij zouden zitten. Het extra inzetten op netwerken en gezelligheid is dit jaar helaas geen optie. In combinatie met de mogelijkheden van ons pand in Lisse, zijn wij genoodzaakt om de CNB Bloem- en relatiedagen voor januari 2021 te annuleren. Wel kijken wij naar andere  mogelijkheden, bijvoorbeeld het showen van tulpen in onze vestiging in Bovenkarspel. Dit wordt allemaal nog verder uitgewerkt.

Beleid beurzen en shows
De CNB Bloem- en relatiedagen is traditiegetrouw de aftrap van het show- en beurzenseizoen, maar in de maanden erna volgt er nog meer. Zowel bij CNB als elders in het vak. Per evenement wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn en worden de risico’s zorgvuldig afgewogen.

De volgende richtlijnen gelden tot minimaal 31 maart 2021. Uiteraard kan dit veranderen als de situatie dat toelaat.

  • De CNB productweken en marktbroeishows kunnen doorgang vinden onder de volgende voorwaarden:
    - Volgens de RIVM richtlijnen (Ruime locatie, looprichtingen, op inschrijving, desinfectie etc.) Dit betekent dat we geen shows in de showkas in Lisse organiseren.
    - Het gezelligheidselement is er niet of nauwelijks.
  • CNB neemt geen deel met een stand aan beurzen omdat CNB het niet realistisch acht dat de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden op een beurs.
  • Samenkomsten faciliteren we niet, omdat we van mening zijn dat de 1,5 meter niet kan worden gewaarborgd.

Houd onze website in de gaten voor de ontwikkelingen en de actuele agenda.

Highlighted image: Beurzen en shows

Vergelijkbaar nieuws