Bezinning (blog van Paul Peters)

21-12-2021

Productshows die niet doorgaan, een lockdown en een coalitie akkoord met onhaalbare doelen voor de agrarische sector. Paul vertelt er meer over...

Lockdown
Zo vlak voor de jaarwisseling hebben we het bij CNB altijd druk met de voorbereidingen voor de diverse productshows die in het begin van het nieuwe jaar weer starten. Denk aan de Bloem- en Relatiedagen, Dag van de tulp, Leliemiddag Andijk, IPM, de marktbroeishows, de Vaktentoonstelling, Drieban Flora en Lentetuin. Inmiddels weten we dat diverse evenementen of niet doorgaan of heel anders moeten worden georganiseerd dan ons lief is. Dit is heel frustrerend voor de organiserende comités. De lockdown zet een streep door nog veel meer initiatieven natuurlijk.

Coalitie akkoord
Naast de berichtgeving over de lockdown is het coalitie akkoord nu eindelijk ook publiek. Voor de agrarische sector veel onhaalbare doelen, lees ik in de commentaren. Dat motiveert natuurlijk niet. Ik merk dat de grote onduidelijkheid tot veel frustratie en moedeloosheid leidt. Bij mezelf maar zeker ook om me heen. Ik gun u allemaal af en toe wat momenten van bezinning om de brei aan deze ontwikkelingen en berichtgeving daarover een plek te geven. Ondertussen gaat de handel prima en vinden bollen en bloemen vlot een nieuwe eigenaar. De energie die dat geeft kunnen we goed gebruiken!

Highlighted image: Bezinning (blog van Paul Peters)

Vergelijkbaar nieuws