CNB Bloem- en relatiedagen 2024: Veelzijdigheid en verbinding!

19-12-2023

Dinsdag 9 januari tot en met donderdag 11 januari staan de CNB Bloem- en relatiedagen weer voor de deur. Dit jaar gaan we goed uitpakken met een grote diversiteit aan bolbloemen, een marktbroeishow tulp en we hebben weer een barista in huis, voor een goede kop koffie! De donderdagavond is net als het vernieuwde handelscentrum in een nieuw jasje gestoken. Een gezellige eenvoudige netwerkborrel tot 19.00 uur met saté bij CNB!

Onze vertegenwoordigers Adri van Dun en Ed Walkier kijken enorm uit naar de komende editie. ‘’Door corona is er een aantal jaar niks geweest en vorig jaar hebben we een voorzichtige opstart gehad. Dit jaar gaan we daarom echt goed uitpakken. Het onlangs verbouwde handelscentrum was al een fijne plek om mensen te ontvangen, maar is nu alleen maar mooier geworden. Er zullen veel verschillende voorjaarsgewassen worden geshowd en in de mijnzaal wordt een marktbroeishow tulp ingericht. Hier kunnen de bezoekers zo’n 55 soorten tulpen verwachten.''

In het handelscentrum zijn niet alleen de vertegenwoordigers aanwezig, maar ook collega's van het team Teeltadvies, CNB Veilen samen met Troostwijk, CNB Makelaardij, Mijn CNB en BVS. Zo kunnen de bezoekers met al hun vragen bij hen terecht.

Combinatie
De CNB Bloem- en relatiedagen is altijd een mooi moment om vakgenoten te ontmoeten, bij te praten en elkaar een goed nieuwjaar te wensen. Een bezoekje brengen aan het bruisende handelscentrum gaat absoluut de moeite waard zijn. Ook vallen de CNB Bloem- en relatiedagen samen met de Mechanisatiebeurs in Vijfhuizen. Handig wanneer u een combinatiebezoek wil maken van beide events.

Bloemstukken van VONK
Het CNB handelscentrum in Lisse wordt ook dit jaar weer aangekleed met bloemstukken en kunstwerken die zijn gemaakt door 24 derdejaars MBO-studenten van de opleidingen Bloem & Design en In- en outdoor styling van Vonk.

Highlighted image: CNB Bloem- en relatiedagen 2024: Veelzijdigheid en verbinding!

Vergelijkbaar nieuws