CNB Bol-op-potdagen 2022!

17-03-2022

Vorige week waren de CNB Bol-op-potdagen in de Floratuin. Naast de inzendingen van de vertegenwoordigers van het CNB Florateam en CNB Hyacintenteam waren er ook nog inzendingen van o.a. M.C. Zonneveld & Zn., Van Woesik Veredeling, W. van Lierop, Kwekerij De Schüllhorn, Flower Power en Assembol.

Prijs mooiste stand en presentatie
Assembol kreeg een prijs voor de mooiste stand en presentatie. Veel bezoekers konden niet alleen de mooi aangeklede stand op prijs stellen, ook werd het kaarsje dat brandde voor onze overleden CNB-collega Mees door veel mensen gewaardeerd. Op deze manier was Mees er toch nog een beetje bij.

Diverse bloeistadiums
Tijdens de CNB Bol-op-potdagen worden de bloemen in diverse stadiums geshowd. Hierdoor kan men goed het verschil zien tussen veil- en bloeistadium. Naast de inzendingen van een aantal vakgenoten was er ook een mooie inzending van de studenten van het Clusius College. Zij kregen van de KAVB een eervolle vermelding als aanmoedigingsprijs voor de uitzonderlijke collectie van diverse bolgewassen en mooi kleurstelling.

Al met al was het een mooie week die werd afgesloten met een gezellige BBQ op de vrijdagmiddag.

Korte video
Hieronder een korte video van de show.

 

Highlighted image: CNB Bol-op-potdagen 2022!

Vergelijkbaar nieuws