CNB Dahliaweek komt eraan

05-09-2017

Maandag 11 september is de start van de CNB Dahliaweek. De gehele week zijn er volop dahlia‚Äôs te bewonderen in de showkas van CNB. Naast het bekende handelssortiment worden er ook diverse noviteiten geshowd.

Bezoek showtuin
Een bezoek aan de binnenshow kan prima gecombineerd worden met een bezoek aan de showtuin. Op de showtuin zijn maar liefst 640 soorten opgeplant.
De locatie van de showtuin is vlakbij CNB, namelijk Heereweg 439 in Lisse.

Netwerken
CNB organiseert voor haar dahlia relaties op donderdag 14 september een barbecue op de showtuin. Een goede gelegenheid om vakgenoten op een meer informele manier te spreken.
Heeft u de uitnodiging gemist maar wilt u toch graag komen? Aanmelden hiervoor kan bij Maaike Pennings via m.pennings@cnb.nl 


Vergelijkbaar nieuws

Aan tafel met... Iris 'Discovery'

30 mei 2018

Deze week zijn we op bezoek geweest bij Mark Hopman van Gebr. Hopman.  In onderstaande video vertelt hij samen met Irissen vertegenwoordiger Hans Pater over Discovery, Discovery Purple en Discovery Sky.  Ook uw producten online en offline promoten bij CNB? Aan tafel met… is een nieuw initiatief van CNB. Letterlijk aan tafel met het product en/of de inzender is de insteek. Zoek jij nog een plek om (gratis) je product te promoten? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Let op, er is beperkte beschikbaarheid. Bekijk de video hier:

Geslaagde Vakbijeenkomst Calla

03 mei 2018

Woensdag 2 mei is de Calla show in het Oranje Nassau Paviljoen van start gegaan. Een mooie show in combinatie met de Chrysant en de Amaryllis. Vakbijeenkomst Dezelfde avond heeft de Vakbijeenkomst plaatsgevonden, georganiseerd door CNB en Keukenhof. Na een openingswoord door Bart Siemerink van Keukenhof is de zaal getrakteerd op een inspirerende presentatie van Jacob van den Borne. Jacob is eigenaar van Van Den Borne Aardappelen en heeft zijn werkwijze en visie op precisielandbouw gegeven aan de groep. “Precisielandbouw is op het juiste moment op de juiste plaats de juiste teeltmaatregel toepassen”, aldus van den Borne. Dat de presentatie interessant werd bevonden, was duidelijk te merken tijdens de borrel achteraf. Met een opkomst van ruim 80 personen, een inspirerende presentatie en een borrel achteraf kijken wij terug op een geslaagde bijeenkomst.  De Calla show is nog de hele week te bewonderen in het Oranje Nassau Paviljoen. 

Daar komt handel uit!

06 maart 2018

Arno Kroon en Paul van Bentem lijken een gat in de markt gevonden te hebben. Afgelopen week werd de eerste editie van de marktbroeishow bol-op-pot georganiseerd.  “De aanloop was boven verwachting goed”, aldus Arno. “Op de eerste dag kwamen er ruim honderd bezoekers langs en ook de tweede dag hebben we veel interessant bezoek gehad. Daar komt zeker handel uit.”  Het is wat het is De insteek van de show was, om het product te laten zien zoals het er in het echt ook uit ziet. “Zoals we de potten geplant hebben, zo zijn ze ook geshowd. We hebben de potten niet mooier gemaakt dan ze zijn”. Paul en Arno hebben samen 90% van de handel die geshowd werd, zelf gebroeid. De rijke bloeier narcis ‘Tête Bouclé’ had veel bekijks en zo ook de narcis ‘Big Smile’. Naast een divers aanbod van narcis en muscari werd er ook tulp, calla, fritillaria, iris, sneeuwklokje en chionodoxa geshowd.