CNB veilen heeft weer een interessant programma

19-02-2019

Er staat een interessant programma klaar voor de komende maanden. Te beginnen in maart met vijf materialenveilingen:

We beginnen de maand met een online veiling van maatschap M.J.M.P. Clemens en J.F. Jardez uit Horst met metname lelieverwerkingsmaterialen en spoelerij. De kijkdag van deze veiling is op 2 maart.

Voor VOF Martin Braas veilen we voornamelijk materialen die geschikt zijn voor de tulpenbroeierij. Geïnteresseerd? De kijkdag is op 12 maart.

Wegens wijziging van de teelt start 7 maart de materialenveiling van Vriend Flower Bulbs B.V. Hierbij is het mogelijk om grote, courante materialen in te brengen.

Fa Gebroeders de Wit veilt het volledige inventaris wegens stoppen van de bedrijfsactiviteiten. Opzoek naar materialen voor de lelie- en tulpenverwerking? Kom dan langs tijdens de kijkdag op 16 maart.

Tenslotte de online veiling wegens complete bedrijfsbeëindiging van Bollenkwekerij Steketee Yerseke B.V. Deze veiling bestaat uit o.a. 3 'John Deere' tractoren, 'Koops' nettenrooimachine BJ 2016, 'Koops' nettenplanter BJ 2016, 'Amac' zelfrijdende rooimachine, complete sorteerlijn voor bollen en complete tellijnen. Bekijk het complete aanbod hier.

Groene veilingen
In mei beginnen de groene veilingen weer. We hebben al rond de 60 hectare genoteerd met o.a. de volledige kraam van Maatschap Heemskerk Meskers, C.J. Hageman en zn. en Salmflora BV. Voor meer details kun je alvast een kijkje nemen in de veiling agenda. Houd voor meer informatie over het groene veilingen programma de CNB update en de website in de gaten.

Nieuwe leliekrat
De belangstelling voor de nieuwe leliekrat is groot. In samenwerking met Espol Plastics heeft Ronald Walkier deze krat op de markt gebracht. De kratten zijn geschikt voor de broeierij en de export. Ze wegen ruim 1,8 kilo per stuk, zijn van een robuuste kwaliteit, volledig gerecycled, toch scherp geprijsd en worden gratis bezorgd in NL*. Een aantrekkelijke combinatie. Benieuwd naar de leliekrat? Neem contact op met Ronald Walkier.

Heeft u nog aanbod voor de online aanbodsbank? Ronald is veel onderweg hij komt graag langs om de mogelijkheden met u door te spreken.

Highlighted image: CNB veilen heeft weer een interessant programma

Vergelijkbaar nieuws