Commissaris van de Koning reikt Predicaat Koninklijk uit

08-02-2019 100 jaar CNB


Gisteren was het officieel zover: de uitreiking van het Predicaat Koninklijk. Leo van Leeuwen ontving het predicaat uit handen van de Zuid-Hollandse commissaris van de Koning Jaap Smit.

De commissaris feliciteerde ons met het bereiken van de mijlpaal en wenste ons succes met de ‘uitdagingen' van de komende tijd.

Trotse gemeente
Dat we het predicaat zouden ontvangen, werd op 10 januari al duidelijk uit de boodschap van locoburgemeester Kees van der Zwet van Lisse, tijdens onze verjaardagsborrel. Burgemeester Lies Spruit van Lisse was gisteren zelf van de partij. “De gemeente is trots op dit bedrijf, het eerste in ons gebied dat het predicaat Koninklijk ontvangt.”

Onderscheiden onderneming
Ook Smit benadrukte dat de gemeente blij mag zijn met CNB. “De gemeente is een onderscheiden onderneming rijker. Het is een bedrijf dat bewijst dat het tegen een stootje kan én dat van onbesproken gedrag is. Daarom heeft het de Majesteit behaagd CNB het predicaat Koninklijk toe te kennen.”

“Het is een bijzonder bedrijf en dit is een unieke ervaring”, aldus onze trotse directeur.     

Live-verbinding
Speciaal voor deze gelegenheid was er een live-verbinding met onze vestiging in Bovenkarspel. Uiteraard hebben wij met z’n allen geproost!

   

Highlighted image: Commissaris van de Koning reikt Predicaat Koninklijk uit

Vergelijkbaar nieuws