Corona Update

29-09-2020

Na de persconferentie van het kabinet op 28 september 2020 hebben wij een aantal maatregelen genomen. Via dit bericht willen wij u informeren over deze maatregelen en richtlijnen die voor CNB gelden tot minimaal 20 oktober 2020.

Lisse
Collega’s die hun werkzaamheden vanuit huis kunnen doen, worden verzocht dit te doen. Dit betekent ook dat onze vestiging in Lisse tot en met minimaal 20 oktober 2020 gesloten blijft voor spontaan bezoek. Ons pand is alleen toegankelijk op afspraak.

Bovenkarspel
Onze dienstverlening van Koelen en prepareren is voor 100% afhankelijk van de locatie. Daarbij is thuiswerken maar beperkt mogelijk. Wij willen de bedrijfsvoering en continuïteit niet in gevaar brengen. Er wordt thuisgewerkt wanneer dit mogelijk is.

Veilige en gezonde omgeving
We kunnen ons voorstellen dat dit in sommige gevallen lastig kan zijn. Wel willen we benadrukken dat we dankzij onze strikte maatregelen en ieders inzet de afgelopen maanden, de dienstverlening van CNB draaiende hebben weten te houden. Door dit samen vol te blijven houden zorgen we voor een veilige en gezonde omgeving bij CNB, maar nemen wij ook onze verantwoordelijkheid voor de economie en onze maatschappij. Wij hopen op uw begrip.

 

Highlighted image: Corona Update

Vergelijkbaar nieuws