De bollenjongens (Blog: Paul Peters)

26-05-2021

Omroep West heeft een tv serie gemaakt over bollenjongens. Nu ben ik niet helemaal onbevooroordeeld maar ik heb in de afgelopen jaren geen leukere tv gezien dan de bollenjongens. Johan Overdevest praat de verhalen van de bollenjongens aan elkaar. De chemie die Johan met de bollenjongens heeft maakt het programma. Het is echt ontzettend leuke tv.

Website
U heeft toch vast al een keer gekeken? Deze week is aflevering 4 aan de beurt. Aflevering 1 tot en met 3 kunt u terugvinden op https://bollenjongens.nl/. Voor de bollenjongens is een aparte website gemaakt waarin de mannen zich voorstellen.

Positieve energie
Ik vind het programma zo leuk omdat de bollenjongens vol positieve energie vertellen over de bloembollen en het mooie vak wat ze daarin beoefenen. Ik zie jonge gasten die nog veel willen en moeten leren maar daar heel veel zin in hebben. Dat geeft mij een goed gevoel voor de toekomst van de bloembollenteelt.

Mooie kans
Ik hoor geruchten dat bollenjongens eigenlijk op NPO zou moeten komen. Nu is er over programmering op de publieke omroep veel te doen. De jeugd zou te weinig aandacht krijgen. Een mooie kans dus voor de bollenjongens!

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact op met Paul Peters (Manager bemiddeling).

Highlighted image: De bollenjongens (Blog: Paul Peters)

Vergelijkbaar nieuws