De bollenvelden bekennen al hun kleuren (Blog Paul Peters)

29-03-2021

De bollenvelden bekennen al hun kleuren. Het meeste moet nog komen natuurlijk. Normaal een tijd van toeristen, file rijden, Keukenhof en bloemencorso in de duin en bollenstreek, maar ook van festiviteiten in de kop van Noord-Holland en de Noordoostpolder.

Dranghekken
Nu hebben diverse bollengemeentes al dranghekken klaar staan en gezorgd dat er langs wegen moeilijk kan worden geparkeerd. Wetende dat de toeristenstroom uitblijft. Ook wetende dat een mooie dag weer veel dagjesmensen naar de bollenvelden doet trekken. Het liefst ontvangen we hen met alle egards. De promotie van onze mooie producten die zo gewoon lijkt staat op een heel laag pitje. Dat is natuurlijk ontzettend jammer.

Digitaal promoten
Digitaal proberen we er wat van te maken. De filmpjes op Youtube van de Keukenhof zijn prachtig. Klik hier. Laten we met elkaar ons best doen om deze en andere prachtige beelden zoveel als mogelijk te delen onder onze vrienden en klanten.

Ondertussen loopt de handel bovengemiddeld goed door. Toch is het belangrijk om de aandacht op de promotie te houden. Onze producten zijn gelukkig heel fotogeniek!

Highlighted image: De bollenvelden bekennen al hun kleuren (Blog Paul Peters)

Vergelijkbaar nieuws