De Vaktentoonstelling gaat door!

31-01-2022

De Vaktentoonstelling in Zwaagdijk gaat door! Er zijn wat aanpassingen gedaan vanwege de huidige coronamaatregelen. Wij vertellen je er meer over.

Aanpassingen
De Vaktentoonstelling in Zwaagdijk vindt dit jaar (in aangepaste vorm) plaats van 17 tot en met 19 februari, vanwege de huidige Covid-maatregelen zijn er een aantal aanpassingen gedaan. Het is wel mogelijk om (op afspraak) de bloemenshow te bezoeken.

Bijeenkomsten
De veredelingbijeenkomst, het Greenitydebat en de Tulpen Top 10 worden dit jaar digitaal uitgezonden. Het is ook mogelijk om fysiek aanwezig te zijn in de kas, waar de opnames worden gemaakt. Dit is op donderdag 17 februari. Klik hier om je daarvoor aan te melden. Er is besloten dat de beurs met standhourders onder de huidige regels niet door kan gaan. 

Bloemenshow
Om de bloemenshow fysiek te bezoeken kan je een afspraak maken. Het is mogelijk een tijdslot van 2 uur te reserveren. Klik hier voor het inschrijven van een tijdslot. Ook wordt er 3D-scan gemaakt van de bloemenshow. Klik hier om de bloemenshow digitaal te bezoeken. 

Highlighted image: De Vaktentoonstelling gaat door!

Vergelijkbaar nieuws