Een geslaagde Leliemiddag!

23-01-2018

Interessante presentaties, een vlog vanuit Chili en een cabaretier; de ingrediënten voor een geslaagde Leliemiddag in Andijk!

 

Enza Zaden
Na de opening van Hans Langedijk was het woord aan Keimpe Veenstra van Enza Zaden. Keimpe heeft ons meegenomen in de wereld van Enza Zaden. De titel van zijn presentatie was: “Het positioneren en introduceren van nieuwe rassen in de zaad/groente industrie.” Het doel hiervan was kijken wat hiervan meegenomen kan worden in de lelie veredeling.

Vlog vanuit Chili
De tweede presentatie stond gepland als duo – presentatie van Hans Kleijwegt en Sander van Woerden. Omdat Hans deze middag in Chili verbleef heeft de zaal naar een vlog gekeken, afgesloten met drone beelden van de bollenvelden. Hierna heeft Sander van Woerden, Foremen Capital, zijn visie gegeven op het bollenvak. Foreman Capital heeft recent een meerderheidsbelang genomen in van den Bos Flowerbulbs.

Na de pauze was het tijd voor een leuke afsluiting; een wrap up van cabaratier Tom Sligting. Een volle zaal, goede onderwerpen en duidelijke presentaties zorgden voor een geslaagde middag! 

 

Highlighted image: Een geslaagde Leliemiddag!

Vergelijkbaar nieuws