Er is maar één IVB en dat is CNB! (Blog: Paul Peters)

07-01-2020

We zijn bij CNB alweer een aantal weken druk met de voorbereidingen voor de Bloem- en relatiedagen. Vandaag zijn we gestart. 

U bent, net als iedere dag overigens, van harte welkom in ons en uw handelscentrum. Dat hebben we voor drie dagen omgetoverd tot een mooie bloemenshow, gezellige zitjes, een heuse barista en een goede lunch. We hebben er heel veel zin in om u te ontmoeten en bij te praten.

Met elkaar
Gister was er volop drukte om het handelscentrum aan te kleden. Studenten van Clusius waren druk met het maken van mooie bloemstukken. CNB medewerkers hebben, samen met een aantal inzenders, voor bloemen en de aankleding gezorgd. Wanneer ik dan rondloop in een bedrijvig handelscentrum waar een top sfeer hangt en waar we met elkaar een mooie klus klaren dan ben ik trots.

Uitbundiger
We denken regelmatig na over de PR van CNB. Sommige CNBers vinden dat we daar te bescheiden in zijn. Ik hoor dan voorstellen om CNB veel uitbundiger op de kaart te zetten. Ik vind echter dat we dienstverlener zijn en dat het vooral om de veredelaars, kwekers, broeiers en export draait. Maar één keer in het jaar roepen ‘er is maar één IVB en dat is CNB’ mag. We zien u graag tijdens de Bloem- en relatiedagen.

Highlighted image: Er is maar één IVB en dat is CNB! (Blog: Paul Peters)

Vergelijkbaar nieuws