Events (Blog Paul)

20-12-2023

Het zijn de donkere (natte) dagen voor kerst. Voor velen van ons niet de meest aangename tijd van het jaar. De werkdagen beginnen en eindigen in het donker en voor degene die de weg op gaat zijn de file’s lang. Over de vele regen deze herfst en de ellende die dat met zich mee bracht en nog steeds brengt maar niet te spreken.

Maar, de dagen beginnen bijna weer langer te worden. Een blik in mijn agenda voor de komende periode stemt echter vrolijk. Ik zie de CNB Bloem- en relatiedagen, de dag van de tulp, de leliemiddag Andijk, de Bloembollen Vakdagen Flevoland, de Driebanflora, de vaktentoonstelling Zwaagdijk, de Flower bulb business days, de CNB marktbroeishow in Bovenkarspel en het Tulip Trade Event. Allemaal evenementen om naar uit te kijken. Onze mooie producten in de bloei, b(l)oeiende thema’s en lezingen en volop de mogelijkheid elkaar te treffen.

Na de vele regen is dit een mooi vooruitzicht. Ik wens dat u de komende week momenten vindt om terug te kijken en vooruit te blikken en alvast fijne dagen.

Highlighted image: Events (Blog Paul)

Vergelijkbaar nieuws