Geen BRD 2021, wel een mooie samenwerking!

10-11-2020

Helaas wordt de ene na de andere beurs/bloemenshow gecanceld. Dat geldt ook voor de CNB Bloem- en relatiedagen. Dat is natuurlijk erg jammer voor onze inzenders, de studenten van het Clusius College, vertegenwoordigers en bezoekers.

Maar omdat we toch niet helemaal niks willen doen is de organisatie van de CNB Bloem- en relatiedagen in de telefoon geklommen en is er samen met twee andere partijen iets ontzettend leuks bedacht!

Clusius College
Allereerst gaan we net als andere jaren toch samenwerken met de studenten van het Clusius College. De studenten krijgen, net als andere jaren, een opdracht van CNB en die opdracht luidt als volgt:

'De inzenders van de CNB Bloem- en relatiedagen leveren dit jaar hun producten aan bij het Clusius College in Alkmaar (opleiding Bloem & Design). Met de aangeleverde bolbloemen (stelen of bol-op-pot) maken de studenten mooie arrangementen en wordt ervoor gezorgd dat de producten er op hun mooist bij staan. De studenten ontwerpen en bouwen zelf een (studio)ruimte en zorgen ervoor dat er, in een vooraf bepaalde stijlgroep, sfeerfotografie gemaakt kan worden van het product. Van tevoren krijgen de studenten te horen met welk(e) product(en) zij gaan werken en aan welke stijlgroep hun studio moet voldoen.'

De ervaring leert dat de studenten van het Clusius College ons vaak verrassen met de mooiste ontwerpen. Onze inzenders zijn ook enthousiast over deze opdracht en willen hier graag aan meewerken.

Visions Pictures
En als kers op de taart gaat Visions Pictures de fotografie voor haar rekening nemen. ‘’En zo is er een samenwerking ontstaan tussen Clusius College, Visions Pictures en CNB. Hoe gaaf is dat?!’’ vertelt Maaike Pennings.

Op 23 november gaan CNB en Visions hun opdracht presenteren aan de studenten (fysiek of digitaal). Wij hebben er zin in!

Highlighted image: Geen BRD 2021, wel een mooie samenwerking!

Vergelijkbaar nieuws