Geen IPM maar wel nieuwigheden!

05-01-2021

Het is januari en dat betekent normaal gesproken dat onze vaste planten vertegenwoordigers druk bezig zijn met de voorbereidingen voor IPM.

Promotiemateriaal maken, klanten uitnodigen en zorgen voor mooie producten in de stand, daar zijn Ron en Rien andere jaren druk mee geweest. Maar helaas, net als alle andere shows en beurzen kan ook IPM dit jaar niet doorgaan. Maar dat betekent niet dat de mannen hun producten niet graag onder de aandacht brengen. Ze hebben namelijk ook voor 2021 weer een mooi assortiment klaar staan.

Nieuw in 2021

Ligularia ‘Little Golden Ray’
Little Golden Ray is een opvallende compacte blijvende Ligularia met groen tot donkergroen krullend blad en met heerlijk zoet geurende bloemen.  

Delosperma Ice Cream™ serie
Deze nieuwe serie heeft mooie harde kleuren en is doorbloeiend. Waaronder Ice Cream™ Orange, Ice Cream™ Lemon, Ice Cream™ Red Current en Ice Cream™ Strawberry.
 

Cupressus SnowCrest
Cupressus Snowcrest® heeft frisse groene takken met crème/witte toppen die gedurende het hele seizoen zichtbaar zijn. Snowcrest® is een snelgroeiende Cupressus en leverbaar vanaf het najaar en zeer geschikt voor de kerstperiode. Deze Cupressus is als kamerconifeer een aanwinst en heeft een heerlijk frisse lemon geur. Deze nieuwigheid wordt wereldwijd gemanaged door CNB New Plants.

Grassen
Ook een aantal nieuwe grassen zijn beschikbaar in 2021. Miscanthus Neil Lucas bijvoorbeeld heeft een 3-kleurig blad. Het blad heeft een witte middennerf, daarnaast een groene nerf en aan de buitenkant van het blad zie je de rode verkleuring al vroeg in de zomer. Miscanthus Ruby Cute® bloeit vanaf augustus met een mooie zilverachtige bloemaar die mooi combineert met het naar rood kleurende blad. En valt op door zijn compacte groei. Miscanthus Serengeti is werkelijk fantastisch vanwege zijn donkere kleuren. Hij toont vroeg in het voorjaar al veel kleur. En is ook zeer geschikt als snijgras gedurende de hele zomer. Alle soorten zijn geschikt in een moderne tuin of border of pot.

Meer informatie over deze soorten? Neem dan contact op met Ron of Rien. En bent u benieuwd naar het volledige assortiment? Klik hier.

Highlighted image: Geen IPM maar wel nieuwigheden!

Vergelijkbaar nieuws