Groen Veilen 2021

14-04-2021

Het is halverwege april en dat betekent dat het Groene Veiling seizoen in aantocht is. Ook dit jaar hebben wij een mooie portefeuille aan veilingen waar wij trots op zijn.

De behoefte om live te veilen blijft groot, zowel bij onze opdrachtgevers, onze kopers en bij CNB. Ook hebben wij vorig jaar positieve signalen ontvangen over het goede verloop van de veilingen in Bovenkarspel.
In de huidige situatie rondom Corona vinden wij het niet verantwoord om op de akker te veilen. Daarom hebben wij er wederom voor gekozen om de partijen te veilen vanuit onze vestiging in Bovenkarspel. De locatie hiervoor is onze Mijnzaal. Met de nodige maatregelen kunnen wij voldoen aan de maatregelen die gesteld worden door het RIVM.

Vooraf registreren
Wanneer u geïnteresseerd bent om te bieden en naar onze locatie in Bovenkarspel te komen, is het verplicht om u vooraf te registreren. Binnenkort ontvangt u van ons de informatie hoe u zich kunt aanmelden.

Tuinen en catalogus
We kunnen ons voorstellen dat u al volop aan het tuinen bent. Inmiddels is onze agenda bijgewerkt en hebben alle groene veilingen een datum.

Let op: Dit jaar is de catalogus van de veiling alleen te vinden op de eerste tuin die op de website staat. Op onze website kunt u onder de tuinadressen ook de oranje button ‘details’ aanklikken en ziet u alle details van de veiling. 

Online groen veilen 
Wij hebben ons ook voorbereid om online groen te kunnen veilen. Een online groene veiling is een verandering voor ons, maar ook voor onze opdrachtgevers en kopers. Wanneer er een online groene veiling uitgevoerd gaat worden, informeren wij u uiteraard uitgebreid over deze nieuwe manier van veilen.

Bekijk hier onze veilingagenda.

Highlighted image: Groen Veilen 2021

Vergelijkbaar nieuws