Groen veilen komt er weer aan!

01-03-2022

Het groen veilen komt steeds dichterbij. Binnenkort zetten we het groen te veilen assortiment op de veilingagenda. Je kan dan per opdrachtgever zien welke soorten er geveild gaan worden. 

Wat is er nieuw?
Nieuw op de agenda zijn  een partij van 350 rr Tulp Curry die we gaan veilen voor Mts. Groot Koerkamp. Tevens veilen we voor Felix Tulipae B.V. 735 rr  Rococo Double®, 511 rr Apricot Parrot en 135 rr  Carpe Diem®. Deze veiling wordt gecombineerd met de groene veiling van Hanse Bloembollen B.V.. Het veilingteam is nog volop in gesprek met diverse andere opdrachtgevers. Hierover vertellen we jullie later meer.

Contact
Overweeg je een kraam of een deel hiervan groen te veilen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het team van CNB Veilen. Na een oriënterend gesprek weet je beter hoe je er voor staat. Dat helpt vaak om een goede beslissing te kunnen nemen.

Groene inbrengveiling
Regelmatig krijgen wij het verzoek voor het groen veilen van kleinere partijen. Om ook deze relatief kleine groene veilingopdrachten goed te laten verlopen, organiseren wij een inbrengveiling. Deze inbrengveiling voor kleine partijen gaan we digitaal verzorgen. De eerste klanten hebben zich al aangemeld. Heb je een kleine partij die je graag groen wilt veilen? Neem dan contact met ons op.

Highlighted image: Groen veilen komt er weer aan!

Vergelijkbaar nieuws