Het beurzen- en showseizoen (blog Paul Peters)

04-08-2020

Behoorlijk onzeker 
We zijn ons bij CNB op het beurzen- en showseizoen aan het voorbereiden. Dat landschap is echter behoorlijk onzeker. Ondanks dat de overheidsmaatregelen het toelaten om een beurs of een show te organiseren voelt het op een of andere manier niet helemaal goed. De versoepeling van Coronamaatregelen heeft als gevolg dat besmettingen toenemen. Dat kunnen we elke dag lezen. Om dan nu een goedbezochte beurs te houden voelt als een stap te ver. 

Meer digitaal 
Maar hoe zorgen we dan dat we elkaar ontmoeten en onze mooie producten laten zien? We zullen er aan moeten wennen dat dit er anders uit gaat zien. Veel meer digitaal en veel minder ‘live’. Daar waar een beurs door gaat zal dat gepaard gaan met maatregelen waardoor een spontaan bezoek niet meer kan. Je zal je moeten voorbereiden. Digitaal liggen er wel heel veel mogelijkheden die we nog lang niet hebben uitgenut. We maken bij CNB steeds vaker korte filmpjes om kwekers aan het woord te laten en product te laten zien. We worden er steeds beter in al zeg ik het zelf. 

Elkaar blijven zien 
Ondertussen hebben we voor de verschillende shows wel de bollen ‘opzij laten leggen’. Tevens hebben we aan de organisatoren van diverse bolbloemenshows in het land onze hulp aangeboden om mee te denken met de organisatie. We gaan elkaar blijven zien, dat is zeker. Foto en video zal echter snel in belang gaan toenemen. Wij zijn er inmiddels druk mee. 

Heb je een vraag of opmerking naar aanleiding van deze blog? Neem dan contact op met Paul Peters, manager Bemiddeling.  

Highlighted image: Het beurzen- en showseizoen (blog Paul Peters)

Vergelijkbaar nieuws