Het is bijna zover: De CNB Bloem- en relatiedagen 2018!

03-01-2018

Voor de vierde keer op rij trappen wij het seizoen af met de CNB Bloem- en relatiedagen. Hét moment om te zien wat er vroeg in het seizoen beschikbaar is.

De show vindt plaats van 9 tot en met 11 januari 2018, gelijktijdig met de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen. 

Vaktentoonstelling
De CNB Bloem- en relatiedagen is een driedaagse vaktentoonstelling waarbij de lelies, tulpen, narcissen, muscari’s en hyacinten centraal staan. Dit showmoment en de netwerkmogelijkheid met onze vertegenwoordigers zijn wat ons betreft de succesfactoren voor deze show.
Wij zijn geopend van 8:30 uur tot 17:00 uur en de toegang is gratis.

René van der Gijp & Evert ten Napel
Ook dit jaar zorgen we tijdens de afsluitende borrel op donderdag 11 januari (vanaf 17.00 uur) niet alleen voor een hapje en een drankje, maar ook voor twee interessante sprekers. De een speelde voor Sparta, Heerenveen en PSV, schreef een bestseller en is iedere maandagavond te zien in het spraakmakende praatprogramma Voetbal Inside. De ander is vooral bekend door zijn stem, die iedere zondag te horen is bij Eredivisie live en verzorgt hij het commentaar bij het computerspel FIFA Football. Samen komen René en Evert tijdens de borrel van de CNB Bloem- en relatiedagen en gaat Evert de dialoog aan met René. En dat zal ongetwijfeld interessante gesprekken opleveren…

Wil je hierbij zijn? Meld je dan hier aan voor de borrel.  

Clusius
Opnieuw is dit jaar de samenwerking gezocht met studenten van de opleiding Bloem en Design van het Clusius College. Daarmee vormt de show een podium dat nieuw talent ondersteunt en jongeren kennis laat maken met het bollenvak. De studenten regelen hiervoor grotendeels zelf hun bollen en bolbloemen, rechtstreeks afkomstig van kwekers. Voor de bezoekers van de CNB Bloem- en relatiedagen een mooie kans om te zien wat er allemaal mogelijk is met de diverse producten.

 

 

Highlighted image: Het is bijna zover: De CNB Bloem- en relatiedagen 2018!

Vergelijkbaar nieuws