Honderdendrie jaar jong (Blog: Paul Peters)

22-12-2020

De periode rond kerst en oud en nieuw is er een van overpeinzing. Wat is er allemaal gebeurd, wat ging goed en wat niet en wat zijn de plannen voor het nieuwe jaar?

2020 staat uiteraard in het teken van corona. Een piepklein virus maar een ongekende impact. Niet alleen in onze sector, niet alleen in Nederland maar wereldwijd. De impact is ongekend omdat het niet alleen onze business maar ook ons privé enorm beïnvloedt. Wat op dit moment in het Verenigd Koninkrijk gebeurt als voorlopige climax.

Omzetdaling
Bij CNB-bemiddeling hebben we begin juni zelfs op 30% omzetdaling ten opzichte van het jaar ervoor gestaan. Ongekend. Wat daarna volgde was tot op de dag van vandaag een inhaalrace. Ik durf me bijna niet meer uit te spreken wat betreft verwachtingen omdat er zoveel om ons heen gebeurt. Voorzichtig voorspel ik dat we eind van dit boekjaar (20/21) op 5% minder omzet eindigen.

Trots
Dat geeft aan hoe flexibel en krachtig onze dienstverlening is, ook wanneer het erop aankomt. Dat vervult mij met trots. Dat heeft natuurlijk ook te maken met hoe u omgaat met deze uitdagende tijd. Daar waar mogelijk heeft u en hebben wij opgeschakeld. Daar mag u ook best trots op zijn.

En volgend jaar? Wij staan sowieso voor u klaar! We zijn dan honderdendrie jaar jong.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact op met Paul Peters (Manager bemiddeling).

Highlighted image: Honderdendrie jaar jong (Blog: Paul Peters)

Vergelijkbaar nieuws