Lelies schubben

Heeft u zelf niet de mogelijkheid en capaciteit en wilt u op een professionele manier uw lelies laten schubben? BB Diensten Holland BV, in samenwerking met CNB, is de ideale partner om het schubben van lelies aan uit te besteden.  

Bij BB Diensten wordt handmatig geschubd met ervaren mensen onder Nederlandse begeleiding en er wordt gewerkt volgens het veilingreglement van CNB. BB Diensten gebruikt Nederlands gekoeld transport van en naar uw locatie met transportverzekering. Daarnaast wordt uw product tijdens het gehele traject gemonitord met dataloggers, waardoor er sprake is van een gedegen in- en uitgangscontrole. 

Schubbollen zijn aan te leveren in zowel leliekratten als kuubkisten.

Vraag direct een offerte aan

PLAM V vrije schubbollen
Om uw partijen schubbollen zo schoon mogelijk te houden van een mogelijke PLAM V virusinfectie gaan wij als volgt te werk: 

  • Er worden alleen 0% PLAM V getoetste partijen geschubd en er wordt alleen geladen indien de uitslag in bezit is van BB Diensten Holland BV.
  • De tafels worden na elke geschubde kist bollen voorzien van nieuw plastic.
  • De schubben worden in dezelfde kist opgevangen als geleverd door de klant en voorzien van een plastic zak om infectie d.m.v. de kratten te voorkomen.
  • De medewerkers worden bij elke nieuw te schubben kist bollen voorzien van nieuwe handschoenen.
  • De leesband voor nacontrole wordt bij elke nieuwe partij gedesinfecteerd.
  • Strikt gescheiden verwerking van andere soorten en van andere klanten.
  • Pitten/wortels worden in Polen vernietigd tenzij anders met opdrachtgever overeengekomen.

Al onze klanten kunnen alleen PLAM V vrij getoetste partijen aanleveren waardoor de kans op virusverspreiding zeer beperkt is.

Heeft u interesse? Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw CNB Vertegenwoordiger of André Wijdenes van BB Diensten Holland BV, mobiel: 06-22789645.

Highlighted image: Lelies schubben