Maand vol dahliamomenten!

29-08-2023

Het is eind augustus en dat betekent weer een maand vol dahliamomenten. Daarnaast staat ook onze eigen dahliashowtuin weer volop in bloei bij De Tulperij in Voorhout!

CNB Dahlia showtuin
Over anderhalve week is het zover, dan is voor de zevende keer het Holland Dahlia Event. Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september zijn er verschillende locaties van het Holland Dahlia Event te bezoeken. De CNB Dahliashowtuin bij De Tulperij is één van de vijf bezoeklocaties. Hier staan zo’n 650 verschillende cultivars bij elkaar.

Dahlia mozaïeken
In het weekend van 8 tot en met 10 september 2023 kunnen we vele dahliamozaïeken bewonderen in de Bollenstreek. Vorig jaar was er een record aantal deelnemers en dit jaar wil de organisatie, Dahlia mozaïeken Bollenstreek, dit aantal graag vergroten naar 120 deelnemers zodat de hele Bollenstreek er een heel weekend gekleurd bijstaat! Met elkaar deze prachtige mozaïeken steken is al een feestje en al de bezoekers die langskomen (fietsend, wandelend) zijn een nog groter feestje!

Kasteel Keukenhof
Bij Kasteel Keukenhof zijn er tijdens de dagen van het Holland Dahlia Event weer verschillende dahlia objecten te zien. Deze worden gemaakt door studenten van Vonk, voorheen Clusius College Alkmaar (afdeling Bloem & Design). De schetsen voor de objecten zijn gemaakt en de voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Ook gaan we het thema van het Holland Dahlia Event ‘Typical Dutch’ zeker weten terug zien in de objecten!

Klik hier voor meer informatie over het Holland Dahlia Event 2023.

Afspraak CNB Dahliashowtuin
Wilt u een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers, neem dan contact op met Dave of Richard. 

Adres
Uiteraard is de tuin op eigen gelegenheid te bezoeken. Het adres is: Oude Herenweg 16B in Voorhout.

De CNB showtuin is geopend tot begin oktober, dus nog tijd genoeg om een kijkje te nemen bij de prachtige tuin!

Highlighted image: Maand vol dahliamomenten!

Vergelijkbaar nieuws