Ontstuimig (Blog Paul)

05-07-2023

Het is vandaag een onstuimige dag. Een zomerstorm die behoorlijk schade geeft. Het beste is dan om even goed na te denken voordat je op pad gaat of je dagelijkse dingen onderneemt. Niet bijvoorbeeld alvast de avond vooraf de afvalbakken langs de weg zetten. Wat uiteraard wel gebeurd, wat tot een hoop rondvliegend plastic in de wijk leidt.

Voorjaarsbloeiers
De oogst van de voorjaarsbloeiers is ook onstuimig. Wat werd verwacht komt uit, het valt hier en daar niet mee. Dat leidt nu al vroeg in het seizoen tot een hoop bijstellingen. Die zijn er altijd wel maar nu een stuk onstuimiger dan eerdere jaren. Verstandig ook hier is om even te bezinnen. Eerst oplossingen zoeken voor klanten die in de voorverkoop hebben gekocht. Pas dan nadenken over de daghandel.

Samenwerking
In de bemiddeling zijn de vertegenwoordigers hier nu volop mee bezig. Dat doen we vanuit CNB in samenwerking met elkaar, zoekend naar de meest ideale en soms minst slechte oplossing. Hopelijk valt de schade van de storm en van de tegenvallende oogst voor u mee.

Highlighted image: Ontstuimig (Blog Paul)

Vergelijkbaar nieuws