Opnieuw samenwerking Clusius College, Visions en CNB

08-12-2021

Vorig jaar ontstond er, door het wegvallen van de CNB Bloem- en relatiedagen ivm corona, een alternatieve opdracht voor de studenten van het Clusius College uit Alkmaar.

Studio shoot
De studenten kregen de opdracht een foto-studio-opdracht te doen. Ze bouwden een mini-studio, de inzenders van de CNB Bloem- en relatiedagen leverden hun geprepareerde bolbloemen aan en om het plaatje compleet te maken heeft Visions Pictures voor professionele fotografie gezorgd. Een geweldige samenwerking die ook komend jaar weer plaats gaat vinden.

CNB kalender 2022
De foto’s van de vorige fotoshoot zijn (onverwachts) gebruikt voor de CNB-kalender van 2022. En omdat de kalender daardoor zo gaaf geworden is, krijgt dit jaar iedere student één maand toegewezen om het product helemaal passend bij die maand in beeld te brengen. Visions Pictures is er ook dit jaar weer om de foto’s te maken.

Eindresultaat
Afgelopen donderdag waren de eerste (online) presentaties. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat in januari. Dan worden de mini-studio’s weer opgebouwd en de foto’s beschikbaar gesteld op de beeldbank van Visions.

Highlighted image: Opnieuw samenwerking Clusius College, Visions en CNB

Vergelijkbaar nieuws