Record handelsomzet bemiddeling voor CNB

11-10-2022

Het boekjaar 2021-2022 hebben we afgesloten met een resultaat voor belasting van ruim € 1,7 miljoen. Leo van Leeuwen, directeur CNB: “Een mooi resultaat, we zijn verheugd dat we de Algemene Ledenvergadering kunnen voorstellen om een groot deel van dit resultaat via een restitutie van 10% aan onze leden uit te keren én ons eigen vermogen kunnen versterken.”

Bemiddeling
De handelsomzet bemiddeling bedraagt € 316,7 miljoen. Dit is een stijging van ruim 20% ten opzichte van het boekjaar 2020-2021. Deze stijging is in alle productgroepen zichtbaar, maar met name in de productgroepen lelie en tulp. “Dat over boekjaar 2021-2022 de hoogste bemiddelingsomzet ooit zou worden gerealiseerd, had niemand durven voorspellen” aldus Paul Peters, manager bemiddeling bij  CNB.

Koelen en prepareren
De omzet van Koelen en prepareren kent eveneens een stijging ten opzichte van het vorig boekjaar. “Ondanks een iets mindere tulpenoogst 2021 en een vlotte uitlevering van lelievoorraden is een goede bezetting en omzet gerealiseerd” meldt Jos Duin, manager Koelen en prepareren.

Online ALV
De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op donderdag 20 oktober. Sinds twee jaar hebben wij onze Algemene Ledenvergadering online georganiseerd. Dit is ons goed bevallen en daarom zetten wij dit voort. Daarmee bieden wij onze leden de mogelijkheid om vanaf hun eigen locatie deel te nemen aan de ALV, makkelijk en efficiënt.

De leden hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen met aanvullende informatie waarmee zij via www.cnb.nl online de jaarrekening inmiddels kunnen inzien.

Highlighted image: Record handelsomzet bemiddeling voor CNB

Vergelijkbaar nieuws