Saamhorigheid (Blog Paul)

16-01-2024

Afgelopen week hebben velen van u de bloem- en relatiedagen van CNB bezocht. Dit jaar vond het evenement plaats in een pas verbouwd handelscentrum. We zijn zelf blij met het resultaat en hebben gemerkt dat velen van u ook aangenaam verrast zijn. Vooraf aan de bloem- en relatiedagen hebben we best wat tijd en energie gestoken in de voorbereiding.

Dat was merkbaar. We hebben u ontvangen tussen mooie bloemstukken van de leerlingen van VONK, tulpen die waren gebroeid in opdracht van het bloembollenteam en vele vazen en potten met nog meer tulpen, lelies, narcissen, hyacinten, irissen en nog meer. De stands van BVS, CNB teeltadvies, Troostwijk en CNB makelaardij zijn goed bezocht.

Alle werknemers van CNB in Lisse werken nu, na de verbouwing, op dezelfde werkvloer. Dat gaf u de gelegenheid om naast uw vaste vertegenwoordiger ook andere medewerkers te bezoeken en te spreken. Dat is veelvuldig gebeurd en dat maakt de week voor ons nog specialer. De saamhorigheid bij CNB is zichtbaar groot en daar zijn we best trots op.

Deze week staat de Leliemiddag Andijk op het programma. Tot dan!

Highlighted image: Saamhorigheid (Blog Paul)

Vergelijkbaar nieuws