Samenwerking CNB en De Tulperij

12-10-2018

De CNB Dahliashowtuin is in 2019 te vinden bij De Tulperij in Voorhout.  Een mooie locatie, goede bereikbaarheid en genoeg parkeergelegenheid; de ingrediënten voor een geslaagde showtuin.

Voordelen
Voor CNB biedt deze locatie volop voordelen. “De showtuin is alle dagen toegankelijk en er is ruimte om onze klanten onder het genot van een kopje koffie te ontvangen”, aldus Richard Walkier van CNB. “De showtuin gaat op deze locatie nóg meer mensen enthousiast maken. Waar De Tulperij zich richt op de (buitenlandse) consument wil CNB juist het vakbezoek ontvangen. De samenwerking met CNB en van Geest Nurseries is de afgelopen jaren prima verlopen, maar deze kans kan CNB niet laten schieten.”

Liefde voor Dahlia
De liefde voor de Dahlia is bij Daan en Anja Jansze vorig jaar tijdens het Holland Dahlia Event ontstaan. “Zoveel kleuren, vormen en mogelijkheden, daar wilde ik echt wat mee doen”, aldus Anja Jansze. Afgelopen jaar heeft CNB bijna 600 soorten dahlia’s geshowd, dus het zou fantastisch zijn om de showtuin bij De Tulperij te hebben. Zo gezegd zo gedaan.”
De CNB Dahliashowtuin is naar verwachting geopend van eind juli t/m begin oktober 2019.

Highlighted image: Samenwerking CNB en De Tulperij

Vergelijkbaar nieuws