Samenwerking met Clusius College & Visions

03-02-2021

Donderdag 28 januari was het dan eindelijk zover. De studenten van het Clusius College in Alkmaar (opleiding Bloem & Design) konden eindelijk het eindresultaat laten zien van de “Fotostudio-opdracht”.
 
Opdracht
Vorig jaar werd al snel duidelijk dat de CNB Bloem- en relatiedagen 2021 niet door zouden gaan i.v.m. corona. Dat was een domper voor de studenten en al snel kwam de vraag vanuit de opleiding of we niet een vervangende opdracht voor hen hadden. Dit verzoek was niet aan dovemans oren gericht en al snel was het idee geboren om een fotostudio-opdracht te maken. De studenten kregen de opdracht een kleine studio te ontwerpen en te bouwen waarbij de bolbloemen van de inzenders centraal moesten staan.
 
Fantastisch resultaat
Afgelopen week was het dan zover. 14 studenten, 12 mini-studio’s, 8 verschillende productgroepen en 2 fotografen van Visions. En het resultaat is fantastisch! Zie hieronder een paar beelden van hoe de dag eruit zag...

  

De foto's die gemaakt zijn staan op de beeldbank van Visions. Benieuwd? Neem hier een kijkje. (let op: deze link werkt niet op je mobiel)

Wij kijken uit naar nog meer mooie samenwerkingen met Visions en het Clusius College. 

Highlighted image: Samenwerking met Clusius College & Visions

Vergelijkbaar nieuws