Update Materialen veilingen

16-03-2021

Onze Materialen veilingenagenda bestaat momenteel uit een inbrengveiling van H.M. Weijers uit Noordwijkerhout en een Online veiling van J. Burger uit Rutten. We delen de laatste info over deze veilingen met je! Lees je mee? 

Inbrengveiling H.M. Weijers uit Noordwijkerhout
De basis van deze veiling is een prachtig inventaris met zeer jonge machines zoals: 3 complete Cremer tellijnen uit 2017, 2 MH plantmachines, plantdaken, 2 Akerboom volautomatische ontsmettingslijnen uit 2018, een complete van Dijke spoellijn uit 2016(met o.a. 2 Van Dijke SN600 spoelmachines) en 2 Bercomex sorteermachines Type ES 120x120 S9B10. Bekijk de veiling hier. 

Naast de locatie van Weijers aan de ambachtsweg 5 in Noordwijkerhout zijn er nog 2 locaties met zeer courante materialen.
Zo zijn overtollige materialen (84 kavels) van Van Zanten Flowerbulbs B.V.uit Hillegom toegevoegd aan deze veiling. Geveild worden onder andere: Greefa MSE 2000 weegtelmachine, Caterpillar heftruck, diverse leesbanden, Telmachines, Kistenkantelaren, tweezijdige kistenvullers en fustreinigers. Een kijkje nemen is dus zeker de moeite waard!

De tweede locatie is C.W. van der Salm en Zonen Export B.V. te Lisse. Ook hier staat een mooie inventaris van bloembollen verwerkingsmachines en overige materialen. Wil je komen kijken? Dat kan op de kijkdag op 3 april (op afspraak) en door een afspraak in te plannen in overleg met Ronald Walkier. Deze veiling sluit op 7 april vanaf 19.00 uur.

Online veiling J. Burgen uit Rutten
Voor J. Burger uit Rutten veilen we de complete inventaris met onder andere kuubkisten, trekkers, leesbanden, kiepers en bloembollenverwerkingslijnen. Dit is een zeer interessante veiling met prima onderhouden spullen. Wil je buiten de kijkdag op 17 april om een kijkje nemen? Dat kan door een afspraak te maken met Ronald Walkier. De veiling staat vanaf 7 april online en sluit op 22 april vanaf 19.00 uur.  Bekijk de veiling hier. 

Highlighted image: Update Materialen veilingen

Vergelijkbaar nieuws