Vaktentoonstelling (Blog Paul Peters)

03-02-2021

CNB is trotse sponsor van de Vaktentoonstelling. We zijn ook afgevaardigd in het bestuur. Corona en de overheidsmaatregelen als gevolg daarvan zijn voor het bestuur een flinke uitdaging. Deze week hebben we wederom vergaderd. We mogen met elkaar vaststellen dat we heel creatief met de omstandigheden zijn omgegaan.

Digitale vakavond
U heeft inmiddels het beursmagazine mogen ontvangen. Daarin heeft u kunnen lezen dat er op 11 februari vanaf 19:30 een vakavond is. Digitaal. Ik kan u verklappen dat het een hele leuke en leerzame avond gaat worden. Sprekers in een Greenity debat, de bekendmaking van de winnaar van de Interpolis tulpen top 10 en een rondleiding over de marktbroeishow. Vooraf is al een digitale scan gemaakt van alle inzendingen. Deze kunt u bekijken wanneer het u uitkomt.

Download de uitnodiging + het programma hier

Flexibel
Hoe we in het bestuur van de Vaktentoonstelling met de uitdaging corona zijn omgegaan zie ik volop om me heen in het bloembollenvak. Digitaal wordt versneld opgepakt. Onze tulpenbloemen komen op allerlei bekende maar vooral ook nieuwe verkooppunten. Jarenlang omgaan met een natuurproduct heeft ons bijzonder flexibel gemaakt. We hebben geleerd om snel te schakelen en bij tegenslag ons zelf snel te herpakken. Ik zie u, digitaal, op 11 februari om 19:30!

Highlighted image: Vaktentoonstelling (Blog Paul Peters)

Vergelijkbaar nieuws