Vaktentoonstelling Zwaagdijk (Blog Paul Peters)

17-09-2019

Vanuit CNB heb ik een plaats in het bestuur van de stichting vaktentoonstelling Zwaagdijk (vaktentoonstelling).

Vaktentoonstelling
Wat voorheen het Holland Flower Festival was en daarvoor de West Friese Flora is vanaf 2014 de vaktentoonstelling. Van 13 tot en met 16 februari vindt de vaktentoonstelling weer plaats op de proeftuin Zwaagdijk.

Thema: Engeland
Er zijn dit jaar enkele wisselingen in het bestuur. Onder andere een nieuwe voorzitter. Gerard Reus neemt afscheid en Niels Kreuk neemt zijn plaats in. Het thema voor editie 2020 is ‘Engeland’. Daar kunnen we wat mee denken we. Inmiddels zijn we goed op weg om inzenders, standhouders en sprekers te benaderen.

Samenwerkingen
We willen Greenity ruimte geven voor een debat en zijn weer met Clusius in gesprek voor de aankleding. Tot slot werken we aan de derde editie van het beursmagazine. Kortom we zijn goed bezig om weer een mooie vaktentoonstelling neer te zetten.

Club van 100
Met enige bescheidenheid durf ik te zeggen dat we de bezoeker heel veel waarde bieden. De begroting van de vaktentoonstelling is ongeveer 80.000 euro en dat weten we op te brengen met sponsoring en de verkoop van vierkante meters en markt/showbroei. We vinden dat de vaktentoonstelling zich moet door ontwikkelen en waarde moet blijven bieden. Om die reden zijn we vorig jaar gestart met de club van 100. Ik roep iedere vakgenoot op zich hiervoor aan te melden voor zover hij of zij dat nog niet heeft gedaan en de vaktentoonstelling in haar ambities te steunen. Aanmelden kan hier.

Highlighted image: Vaktentoonstelling Zwaagdijk (Blog Paul Peters)

Vergelijkbaar nieuws