Veel bloemen tijdens de CNB Leliedagen

29-10-2019

Net als andere jaren is ons handelscentrum volgende week podium voor meer dan 150 lelievazen. En daar zijn we trots op! Lees snel verder voor meer info over de inzenders en de KAVB keuring.  

Inzenders
Een bloemenshow bestaat natuurlijk niet zonder bloemen, daarom zijn wij ook dit jaar weer blij met de inzendingen van verschillende veredelaars en broeiers: De Jong lelies Holland B.V., Qualily, Roselily, Lily’s of Live, Bredefleur, Van Schie Potlelies, Gebr. Vletter & Den Haan, World Breeding B.V., Double Check Lily, & Royal Van Zanten. Mocht je ook nog in willen zenden, dan kan dat. Aanmelden kan bij Maaike Pennings.

Combinatie bezoek
De datum (4 t/m 8 november) is bewust gekozen en valt gelijk met de IFTF in Vijfhuizen en de Floraholland Trade Fair in Aalsmeer. Voor (buitenlandse)bezoekers een ideale gelegenheid om een combinatiebezoek te maken.

Marktbroei keuring
De KAVB-keuring bestaat dit jaar uit twee categorieën. Eén speciaal voor de broeierij, namelijk een marktbroei-keuring en één voor de veredeling. Dat maakt de keuring interessant voor meerdere doelgroepen: veredeling, broeierij en (bloemen)export.

Highlighted image: Veel bloemen tijdens de CNB Leliedagen

Vergelijkbaar nieuws