Voorbereidingen dahliamaand gestart

23-06-2021

Eind augustus staan de dahlia’s weer in bloei en dat betekent dat er weer een maand vol dahliamomenten aan komt. Pak je agenda erbij en noteer:

Holland Dahlia Event
In de eerste week van september vindt de vijfde editie van het Holland Dahlia Event plaats. De voorbereidingen zijn uiteraard al lang gestart en omdat onze showtuin onderdeel is van dit event en vertegenwoordiger Richard in het bestuur zit steunen wij het Holland Dahlia Event op allerlei manieren. Daarom gaan wij een samenwerking aan met de studenten van het Clusius Collega in Alkmaar. De studenten gaan aan de slag met het thema: Wedding Fairytale. Maaike is vorige week naar het Clusius College geweest om te kijken en luisteren naar de presentaties van de studenten. “Jeetje wat hebben de studenten me weer verrast. Van een grote bamboe-schommel tot aan een bloemwerk met een echte trouwjurk, alle registers zijn weer opengetrokken en ik kan niet wachten tot het september is.”

De bloemwerken van de studenten zijn naar alle waarschijnlijkheid van woensdag 1 t/m zondag 5 september te bezichtigen in de tuinen rondom Kasteel Keukenhof. We houden jullie op de hoogte!

CNB Dahliashowtuin
Vorige maand hebben Dave en Richard samen met een aantal CNB-collega’s de showtuin bij de Tulperij in Voorhout geplant. Naar verwachting is de showtuin dit jaar geopend van eind juli t/m begin oktober.

Highlighted image: Voorbereidingen dahliamaand gestart

Vergelijkbaar nieuws