We zitten niet stil!

02-03-2021

We proberen bij CNB creatieve oplossingen te bedenken voor onze productshows. Door de coronacrisis kunnen we al een jaar bijna niks organiseren voor het vak. Maar gelukkig hebben wij een groep ambitieuze vertegenwoordigers.  

Bol-op-pot show
Zo ook de mannen op de Floratuin. Normaal gesproken zijn ze deze dagen druk bezig met het opzetten van de CNB Bol-op-pot show dat al jarenlang een mooi combinatiebezoek is met de Lentetuin.  Ook dit jaar staat de kas bij de Floratuin vol met bol-op-pot assortiment, maar bezoek is helaas niet mogelijk. Omdat Mees, Arno en Paul het prachtige product wel aan hun klanten willen laten zien, worden er professionele productfoto’s gemaakt. Deze foto’s zijn binnenkort beschikbaar via deze vertegenwoordigers.  Zoals je op de foto’s kunt zien staat de show er nu nog groen bij, maar de verwachting is dat er de komende dagen steeds meer in bloei komt te staan.  

 

Virtuele marktbroeishow 
Het CNB Bloembollenteam showt jaarlijks het nieuwe assortiment door middel van de Marktbroeishow in Bovenkarspel. Ondanks corona, hebben de mannen de hal toch vol gezet met broeibakken en wordt er een 3D scan gemaakt. Zo kunnen hun klanten virtueel door de show heenlopen en het grote assortiment van ongeveer 100 cultivars bekijken.  

Geen Lentetuin, wel gebroeid 
Tenslotte is er dit jaar helaas ook geen Lentetuin in Breezand, maar dat wil niet zeggen dat er niets is gebroeid. Daarom heeft onze vertegenwoordiger Jari iets anders bedacht. Zoals je op de foto’s ziet presenteert hij de tulpen zelf in een schuur. Door de coronamaatregelen kunnen er niet veel klanten langskomen, maar bekijkt hij de tulpen wel met één klant tegelijk op afspraak of via videobellen. ''De situatie is helaas niet anders, dus dan moeten we zelf maar oplossingen bedenken om toch bestaand en nieuw assortiment aan onze klanten te laten zien.'' 

 

Highlighted image: We zitten niet stil!

Vergelijkbaar nieuws