Tulpenbewaring

Voor tulpen werken wij met een aantal bewaarmethoden die door ons zijn ontwikkeld. Wij kunnen voor u de volledige preparatie van tulpen in kuubkisten verzorgen. Daarnaast bieden we ook ruimte aan voor ijstulpen.

Tulpen vanuit het Zuidelijk halfrond kunnen bij ons zowel in kuubskisten als in klein fust (leliekrat of exportkrat) geprepareerd worden.

ULO bewaring, onze specialiteit
De ULO bewaarmethode is niet meer weg te denken in de bewaring van bloembollen. ULO staat voor "Ultra Low Oxygen" en het is een methode waarbij de producten...
Lees verder

CNB UltraMist®
CNB heeft in 2012 een nieuwe vorm van bewaring ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van CNB UltraMist® techniek. Deze techniek...
Lees verder

Meer ondersteuning bij onderzoek en afhandeling
Naast de preparatie van uw bollen kunnen wij u ook ondersteuning bieden bij Stadium G onderzoek, het samenstellen van een broeischema, zuurcontrole voor 1 of 15 oktober en plantgoedbewaring. Ook kunnen wij in overleg de verlading van de container verzorgen met de daarbij behorende administratieve afhandeling zoals het opmaken van de fyto, facturen, paklijsten en CMR.

Preparatie in kuubkisten 
Verder verzorgen wij ook preparatie van tulpen in kuubkisten. Tulpen vanuit het Zuidelijk halfrond kunnen bij ons zowel in kuubkisten als in klein fust (leliekrat of exportkrat) geprepareerd worden. 

Highlighted image: Tulpenbewaring