Aan tafel met.. 'Tête Bouclé'

03-04-2018

Deze week zijn we op bezoek geweest bij onze vertegenwoordiger Paul van Bentem.

Paul vertelt in onderstaande video over ‘Tête Bouclé’, een unieke dubbele mutant van ‘Tête-à-Tête’. Het zonnetje in combinatie met de kippen en alle voorjaarsbloemen maakte het lenteplaatje compleet!

Ook uw producten online en offline promoten bij CNB?
Aan tafel met… is een nieuw initiatief van CNB. Letterlijk aan tafel met het product en/of de inzender is de insteek. Zoek jij nog een plek om (gratis) je product te promoten? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Let op, er is beperkte beschikbaarheid.

Bekijk de video hier:

Meer informatie over 'Tête Blouclé'? Neem dan contact op met vertegenwoordiger Paul van Bentem.

 

Vergelijkbaar nieuws

Aan tafel met... dahlia 'Ivannetti'

18 september 2018

Deze week gaan wij Aan tafel met... Dahlia 'Ivannetti' van J. van der Linden & Zoon B.V.  Wil je alles weten over deze Dahlia? Bekijk dan de video hier Ook uw producten online en offline promoten bij CNB? Aan tafel met… is een nieuw initiatief van CNB. Letterlijk aan tafel met het product en/of de inzender is de insteek. Zoek jij nog een plek om (gratis) je product te promoten? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Let op, er is beperkte beschikbaarheid.

Aan tafel met... Dahlia 'Seniors Dream'

04 september 2018

Deze week gaan wij Aan tafel met... Dahlia 'Seniors Dream' van J. Vleut.  De prachtige 'Seniors Dream' is vernoemd naar Jan zijn vader. Wil je alles weten over deze Dahlia? Bekijk dan de video hier.  Ook uw producten online en offline promoten bij CNB? Aan tafel met… is een nieuw initiatief van CNB. Letterlijk aan tafel met het product en/of de inzender is de insteek. Zoek jij nog een plek om (gratis) je product te promoten? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Let op, er is beperkte beschikbaarheid.

Aan tafel met... Dahlia 'Sebastian'

22 augustus 2018

Deze week gaan wij Aan tafel met... dahlia 'Sebastian' van kwekerij Punthuis uit Oude Wetering  In onderstaande video vertelt Charles over deze unieke zalm roze dahlia. Wil je meer weten? Kijk dan in de komende editie van de Greenity! Bekijk de video hier Ook uw producten online en offline promoten bij CNB? Aan tafel met… is een nieuw initiatief van CNB. Letterlijk aan tafel met het product en/of de inzender is de insteek. Zoek jij nog een plek om (gratis) je product te promoten? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan! Let op, er is beperkte beschikbaarheid.