Agenda

Hier vindt u een overzicht onze evenementen.

CNB Dahlia showtuin

31 jul - 30 sep 2017 Locatie Van Geest Nurseries, Heereweg 439 Lisse

Van 31 juli tot 30 september is de CNB dahlia showtuin dagelijks geopend. Op de tuin is een fraai, modern en gevarieerd sortiment Dahlia's zien.Bent u benieuwd naar de meer dan 600 verschillende soorten Dahlia's? Kom dan gerust langs op Heereweg 439 in Lisse. 

CNB Siergrassenweek

02 - 06 okt 2017 Locatie CNB Lisse

Een gevarieerd aanbod aan siergrassen in de showkas van CNB. 

CNB Leliedagen

08 - 10 nov 2017 Locatie CNB Lisse

Tijdens de CNB Leliedagen staat er een groot assortiment aan lelie's in het handelscentrum bij CNB. 

CNB Bloem- en relatiedagen 2018

09 - 11 jan 2018 Locatie CNB Lisse

Voor de vierde keer op rij trappen wij het seizoen af met de CNB Bloem- en relatiedagen. Hét moment om te zien wat er vroeg in het seizoen beschikbaar is. De show vindt plaats van 9 tot en met 11 januari 2018, gelijktijdig met de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen. De CNB Bloem- en relatiedagen is een driedaagse vaktentoonstelling waarbij de lelies, tulpen, narcissen, muscari’s en hyacinten centraal staan. Dit showmoment en de netwerkmogelijkheid met onze vertegenwoordigers zijn wat ons betreft de succesfactoren voor deze show. Wij zijn geopend van 8:30 uur tot 17:00 uur en de toegang is gratis. Clusius Opnieuw is dit jaar de samenwerking gezocht met studenten van de opleiding Bloem en Design van het Clusius College. Daarmee vormt de show een podium dat nieuw talent ondersteunt en jongeren kennis laat maken met het bollenvak. De studenten regelen hiervoor grotendeels zelf hun bollen en bolbloemen, rechtstreeks afkomstig van kwekers. Voor de bezoekers van de CNB Bloem- en relatiedagen een mooie kans om te zien wat er allemaal mogelijk is met de diverse producten.  Inzenden?We verwachten opnieuw een zeer breed sortiment op de bühne. Inzenders die zich nog niet hebben gemeld, kunnen zich nog aanmelden via info@cnbbloemenrelatiedagen.nl.

Vaktentoonstelling Zwaagdijk-Oost

22 - 25 feb 2018 Locatie Zwaagdijk-Oost

In de bedrijfsgebouwen van Proeftuin Zwaagdijk in Zwaagdijk-Oost vindt van 22 tot en met 25 februari 2018 de vijfde editie van de Vaktentoonstelling plaats. Na het succes van 2017 is het programma nog verder uitgebreid.