Beurzen komen eraan!

04-02-2020

Er staan de komende maand weer veel beurzen op het programma. Hieronder een mooi overzicht voor in je agenda. Komt’ie:

Bloembollen Vakdagen Flevoland
Deze week staat Creil weer vol met tulpen. Op 6 en 7 februari vinden namelijk de Bloembollen Vakdagen plaats. Op woensdag wordt de show geopend en wordt er aansluitend door ons een walking dinner aangeboden aan de genodigden.
Uiteraard zijn wij tijdens de beursdagen ook aanwezig met een stand. Onze vertegenwoordigers ontvangen jullie graag voor een kop koffie.

Vaktentoonstelling Zwaagdijk
Volgende week (13 t/m 16 februari) gaan wij door naar Zwaagdijk. Tijdens de Vaktentoonstelling hebben wij ook een stand. Wij vinden het belangrijk dat onze vertegenwoordigers ook tijdens deze dagen met hun klanten bij kunnen praten. En onder het genot van een kop koffie in de CNB stand is dat wel zo prettig. Zien we jullie bij stand nummer 27?

CNB Bol-op-pot dagen
Iets later deze maand (27 t/m 28 februari) organiseren wij na twee succesvolle edities weer de CNB Bol-op-pot dagen. De insteek van de show is om het product te laten zien zoals het er in het echt ook uit ziet. Naast een divers aanbod van narcis en muscari showen we ook tulp, calla, fritillaria, iris, sneeuwklokje en chionodoxa. We zien u graag op de Floratuin! Lees hier meer over de show van voorgaande jaren. 

Lentetuin Breezand
Diezelfde week (27 februari t/m 2 maart) zijn onze vertegenwoordigers uiteraard ook aanwezig met een stand op de Agri beurs van de Lentetuin.
We ontvangen onze klanten en de inzenders van de bloementuin graag in onze zonnige stand voor een hapje en een drankje.

Highlighted image: Beurzen komen eraan!

Vergelijkbaar nieuws