CNB Bloem- en relatiedagen 2020 zijn van start gegaan!

06-01-2020

Inspirerende show
Wij sluiten een prachtig jubileumjaar af met de CNB Bloem- en relatiedagen. Van dinsdag 7 januari tot donderdag 9 januari is het handelscentrum in Lisse omgetoverd tot een inspirerende bloemenshow. Zoals ieder jaar staan er ook dit jaar weer bloemkunstwerken van de studenten van het Clusius College uit Alkmaar. Daarmee vormt de show een podium dat nieuw talent ondersteunt en jongeren kennis laat maken met het bollenvak. De studenten zijn los gegaan met het thema: verbinding en netwerken en dat zorgt voor inspirerende stukken!

Netwerken
Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat netwerken en bijpraten met de vertegenwoordigers nog belangrijker is geworden. Daarom hebben we daar dit jaar meer aandacht aan besteed door middel van een aantal horecapleinen en een heus ‘bollencafé’ tussen de bloemen. Hoe leuk is dat?

Nieuwjaarsborrel
Donderdag 9 januari sluiten we de relatiedagen af met een nieuwjaarsborrel. Tijdens deze borrel komt oud profwielrenner Bram Tankink op humoristische wijze en met ontwapenende nuchterheid vertellen over het leven als profwielrenner in combinatie met alledaagse thema’s. Daarnaast is er een hapje te eten en een drankje en proosten we graag met jullie op 2020!

Kom je ook? Aanmelden kan hier

Highlighted image: CNB Bloem- en relatiedagen 2020 zijn van start gegaan!

Vergelijkbaar nieuws