De CNB Bloem- en relatiedagen 2019 zijn van start gegaan!

08-01-2019 100 jaar CNB

De show is officieel open! Inzenders, studenten en CNB’ers hebben gister hard gewerkt om een prachtige show neer te zetten en dat is gelukt.

Er staan volop lelies, tulpen, narcissen, hyacinten en muscari’s in combinatie met oude materialen en bloemkunstwerken.

Oud maar goud
De studenten van het Clusius College uit Alkmaar hebben echte kunstwerken neergezet. Ze hebben gebruik gemaakt van oude machines en materialen uit Museum de Zwarte Tulp. Het effect van de oude materialen en gouden details zorgt voor een feestelijk geheel.

Marktbroeishow
Om te laten zien welke tulpensoorten er vroeg in het seizoen beschikbaar zijn, showen we in de showkas ongeveer 50 soorten.

Kavb keuring
Zoals ieder jaar heeft de KAVB ook dit jaar een speciale keuring gehouden. De prijswinnaars worden bekend gemaakt door de KAVB.

Openingstijden
De show is woensdag geopend van 08.30 uur tot 21.00 uur en donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur ivm onze verjaardagsborrel.

Verjaardagsborrel
Donderdag sluiten we de CNB Bloem- en relatiedagen af en luidden we ons jubileum jaar in met onze verjaardagsborrel. Het belooft een spetterende avond te worden met een drankje, hapje en amusement. Wil je samen met ons proosten op ons 100 jarig bestaan?
Meld je dan hier aan

Highlighted image: De CNB Bloem- en relatiedagen 2019 zijn van start gegaan!

Vergelijkbaar nieuws