Derde editie Holland Dahlia Event

11-06-2019

Wil je alles weten over dahlia's? Kom van 21 t/m 23 augustus naar het Holland Dahlia event. Dit wordt, wegens succes, voor de derde keer op rij georganiseerd.

Assortiment
Dahlia veredelaars ontwikkelen in snel tempo nieuwe variëteiten, vormen en kleuren. Om een duidelijk beeld van het actuele Dahlia assortiment te geven, slaan bloemenkwekers, knollenkwekers, knollenexporteurs en dienstverleners de handen ineen, en stellen hun showtuinen ten toon.

CNB showtuin
Exporteurs, kwekers en handelaren zijn welkom om het Dahlia assortiment te komen bezichtigen. Dit kan op negen locaties, gelegen tussen Leiden en Haarlem. De CNB showtuin is dit jaar voor het eerst bij de Tulperij aan de Oude Herenweg 16B in Voorhout. Lees ook: Samenwerking CNB en De Tulperij.

Bezoek
Op locatie staat het Dahlia assortiment in bloei gepresenteerd. Bekende én veelbelovende nieuwe rassen zijn op het veld en in vazen te zien. Tijdens het bezoek is er tijd om elkaar te ontmoeten, te kijken, het assortiment samen te stellen, trends te bespreken en marktkansen in kaart te brengen.

Kijk voor meer informatie op www.hollanddahliaevent.nl of neem dan contact op met Richard Walkier (Bemiddelaar dahlia).

Highlighted image: Derde editie Holland Dahlia Event

Vergelijkbaar nieuws